sâmbătă, 18 iunie 2011

http://www.youtube.com/watch?v=44tYUs20mTE&feature=related


Dupa o noapte fara sfarsit, Fiordurile isi arata fete diferite, minunate, surprinzatoare...Privesti de la distanta un ecran in continua desfasurare, o pictura suprarealista in miscare. Cerul capata alta amploare, parca te acopera si te invaluie in culori nebanuite. Cand marea e linistita, linia orizontului de un alb intens pare inceputul unei prapastii uriase. Poti simti rotunjimea pamantului si poti intelege de ce unii spun ca i-au atins capatul.
Fiecare zi e altfel, in fiecare zi alte imagini imi anima simturile si gandurile.
Am inteles, insa, ca poti schimba radical directii in viata , poti lua decizii si poti fugi crezand ca maine o poti lua de la capat, dar la final...iti raman doar cele cu adevarat importante in gand si suflet si, mai ales, in dorinte. Cele care iti ating simturile si gandurile cele mai ascunse, cele in care ai simtit ca poti fi inteles pana la capat.
Din rele , totul se duce cumva...Ramane farama accea de amintire care te invata de ce si ce a fost gresit. Si-apoi, poti intelege sau nu...
Iti trec prin priviri vederi spectaculoase, locuri minunate, ramasite din vise trecute, fete cu povesti si , peste toate...un gand, acelasi mereu, mai puternic decat oricare altul...

2 comentarii:

Nicu spunea...

Adicatelea esti prin Norvegia sau fiordurile sunt doar o figura de stil?

alexandra spunea...

Scuze pentru ca raspund asa tarziu...dar, da, sunt prin Norvegia, inca mai sunt,pentru putin. Minunat, cu adevarat. Paradoxal, anul trecut visam sa colind drumurile astea cu Maimuta mea...Acum mi-as dori sa o am aici, dar nu pot decat sa oftez vazand ce drumuri frumoase, tare frumoase! Intr-o zi...!
Pe unde te plimbi? Salutari tuturor, cu drag!